• Instrumentar Implantologie Header
 • Instrumentar Paradontologie Header
 • Substitut Osos Header
 • Fiziodispencer Header
 

Cos cumparaturi

(gol)

Comenzi instrumentar dentar
Bio-Oss 0,5gr. Small (0,25-1mm)
(+) Mareste
 
PRET
 529 RON 
498 RON
Cumpar

Bio-Oss 0,5gr. Small (0,25-1mm)

Price: 106Euro -1.5cc

Geistlich Bio-Oss®

Geistlich Bio-Oss® is a sterile, biocompatible porous bone mineral substitute. Due to its structure Geistlich Bio-Oss® is physically and chemically comparable to the mineralized matrix of human bone. It is available in spongiosa (cancellous granules) and in block form.

Geistlich Bio-Oss® is the leading natural bone substitute in regenerative dentistry worldwide 1,2. The outstanding osteo-conductive properties of Geistlich Bio-Oss® lead to effective and predictable bone regeneration 3,5. Geistlich Bio-Oss® particles become an integral part of the newly formed bone framework and preserve volume over the long term 6-9. Subsequent application of Geistlich Bio-Gide® collagen membrane enables undisturbed regeneration in the augmented area 10.

Geistlich Bio-Oss® cu granule mari furnizeaza un spatiu mai mare intre particule comparativ cu Bio-oss granule small. In defectele mari aceasta permite o regenerare imbunatatita la distanta mai mare si furnizeaza suficient spatiu pentru cresterea osului neoformat. 

Bio-oss 0,5 grame de granulatie 0,25-1mm small se utilizeaza in situatii care necesita augmentarea orizontala si verticala, dehiscente sau fenestratii.

Proprietătile osteo-conductive extraordinare deținute de Geistlich Bio-Oss conduc la o regenerare osoasă predictibilă și eficientă (3-5). Particulele de Geistlich Bio-Oss devin parte integrantă în scheletul osos nou format și prezervă volumul pe termen lung (6-9). Aplicarea subsecventă a membranei de colagen Geistlich Bio-Gide permite ca regenerarea zonei augmentate să se realizeze în siguranță (10). Defectele osoase augmentate cu Geistlich Bio-Oss conduc la o creștere de supraviețuire a ratei de succes a implantului, comparabilă cu cea a implanturilor inserate în osul fără defect. Geistlich Bio-Oss este ușor de aplicat și poate fi utilizat în cele mai variate indicații. Inainte de utilizare, granulele de Geistlich Bio-Oss se amestecă fie cu sânge de la pacient, sau cu soluție salină. Proprietățile sale hidrofile asistă la hidratare rapidă și completă.Geistlich Bio-Oss este ușor de modelat și aderă optim la pereții osoși ai defectului. Trebuie evitată compresia excesivă, pentru a lăsa spațiul necesar dezvoltării osului nou. Aplicarea subsecventă a membranei de colagen Geistlich Bio-Gide permite ca regenerarea osoasă să se realizeze fără impedimente. Geistlich Bio-Oss este disponibil în granulație mare și mică, convenabile și ușor de adaptat defectelor.

Proprietătile osteo-conductive extraordinare deținute de Geistlich Bio-Oss conduc la o regenerare osoasă predictibilă și eficientă (3-5). Particulele de Geistlich Bio-Oss devin parte integrantă în scheletul osos nou format și prezervă volumul pe termen lung (6-9). Aplicarea subsecventă a membranei de colagen Geistlich Bio-Gide permite ca regenerarea zonei augmentate să se realizeze în siguranță (10).

Practicienii de succes se bazează pe Geistlich Bio-Oss întrucât:

 • defectele osoase augmentate cu Geistlich Bio-Oss conduc la o creștere de supraviețuire a ratei de succes a implantului, comparabilă cu cea a implanturilor inserate în osul fără defect (4,5)
 • Geistlich Bio-Oss este ușor de aplicat și poate fi utilizat în cele mai variate indicații
 • Geistlich Bio-Oss de granulație mică (0.25 – 1 mm):
  – Permite o adaptare bună la conturul suprafeței cu defect.
  – Se recomandă în mod particular defectelor mai reduse și pentru conturarea blocurilor osoase autogene.

Materialul de adiție Geistlich Bio-Oss are proprietăți de manevrabilitate excelente și oferă rezultate calitative reproduse zilnic în utilizarea clinică.

 • Înainte de utilizare, granulele de Geistlich Bio-Oss se amestecă fie cu sânge de la pacient, sau cu soluție salină. Proprietățile sale hidrofile asistă la hidratare rapidă și completă.
 • Geistlich Bio-Oss este ușor de modelat și aderă optim la pereții osoși ai defectului.
 • Trebuie evitată compresia excesivă, pentru a lăsa spațiul necesar dezvoltării osului nou.
 • Aplicarea subsecventă a membranei de colagen Geistlich Bio-Gide permite ca regenerarea osoasă să se realizeze fără impedimente.

Geistlich Bio-Oss este disponibil în granulație mare și mică, convenabile și ușor de adaptat defectelor.

Geistlich Bio-Oss de granulație mică (0.25 – 1 mm):
– Permite o adaptare bună la conturul suprafeței cu defect.
– Se recomandă în mod particular defectelor mai reduse și pentru conturarea blocurilor osoase autogene.


 
footer