• Instrumentar Implantologie Header
  • Instrumentar Paradontologie Header
  • Substitut Osos Header
  • Fiziodispencer Header
 

Cos cumparaturi

(gol)

Comenzi instrumentar dentar
Periotest M - Masurarea Osteointegrarii Implanturilor Dentare
(+) Mareste
 
PRET
8500 RON
Cumpar

Periotest M - Masurarea Osteointegrarii Implanturilor Dentare

IN STOC

Periotest M poate fi utilizat în toate etapele tratamentului aferent implantului – măsurarea stabilității inițialte, monitorizarea pe durata fazei de vindecare și verificările finale privind protezele finalizate. Posibilitatea de a măsura coroana finală poate furniza informații extrem de prețioase. Unul din zece implanturi poate cauza periimplantită după cel mult 15 ani de la plasare. Monitorizarea efectuată cu Periotest face posibilă o depistare timpurie și tratarea bolii.

Periotest M

Periotest M Dispozitiv wireless portabil, vă conferă libertatea maximă de mișcare și nu veți mai avea nevoie de un loc unde să amplasați dispozitivul aproape de un pacient. Bateria litiu-ion poate fi reîncărcată în încărcătorul de baterie – asemenea unui telefon fără fir.

Periotest M.  cel ma utilizat instrument la nivel mondial pentru măsurarea osteointegrării implanturilor dentare. Evaluarea obiectivă a stabilității implantului este de acum mult mai facilă.

Ceea ce își doresc numeroși implantologi este să descopere un mijloc simplu și rapid de a evalua obiectiv dacă osteointegrarea a fost una de succes și implanturile pe care ei le-au efectuat pot fi încărcate.

Conceptul dispozitivului Periotest M este unul extraordinar de simplu: un singur întrerupător activează dispozitivul și inițiază măsurarea, rezultatele testului sunt afișate pe întreg ecranul aparatului.
Dispozitivul întrunește toate punctele forte ale tehnicii de măsurare Periotest, măsuratorile pot fi efectuate într-o gamă largă de diverse tipuri de implant fără niciun fel de accesorii speciale.
Periotest este un instrument de măsurare extrem de eficient. Periotest M poate fi utilizat în toate etapele tratamentului aferent implantului – măsurarea stabilității inițialte, monitorizarea pe durata fazei de vindecare și verificările finale privind protezele finalizate. Posibilitatea de a măsura coroana finală poate furniza informații extrem de prețioase. Rapoartele indică
faptul că unul din zece implanturi poate cauza periimplantită după cel mult 15 ani de la plasare. Monitorizarea efectuată cu Periotest face posibilă o depistare timpurie și tratarea bolii.
Prin urmare, se recomandă verificarea implanturilor cu Periotest M cao chestiune de rutină pentru a obține un rezultat sigur atât pentru implantolog cât și pentru pacient.

CARACTERISTICI:
- sunt posibile măsurători pe o gamă largă de tipuri de implanturi, fără accesorii
- pot fi utilizate în toate etapele tratamentului implantologic
- urmărirea ideală a implanturilor
- detectarea precoce a peri-implantitei
- fără întreținere, fără recalibrare
- unitate de măsură sterilizabilă(135 ° C)

ACCESORII:
- o unitate de măsură
- o baterie litiu polimer (timp de încărcare 2h)
- o stație de încărcare
- un manual de utilizare
- un manșon de testare pentru testul funcțional
- o perie de curățat
- sursa de alimentare


 
footer