• Instrumentar Implantologie Header
  • Instrumentar Paradontologie Header
  • Substitut Osos Header
  • Fiziodispencer Header
 

Cos cumparaturi

(gol)

Comenzi instrumentar dentar
Emdogain 0,15ml Bonus Preffgel 0,6ml
(+) Mareste
 
PRET
475 RON
Cumpar

Emdogain 0,15ml Bonus Preffgel 0,6ml

Emdogain Gel creaza o baza de regenerare a cementului radicular, studiile experimentale in dehiscentele marginale aratand ca Emdogain creaza suprafata ideala pentru colonizarea celulelor cementum-formatoare.

La 2saptamani dupa aplicare, 75% din suprafata dentinara este acoperita de aceste celule.

Dupa formarea cementului,se formeaza ligamentele periodontale si osul alveolar.

Emdogain este resorbit natural pe parsursul procesului natural de vindecare, lasand doar matricile de proteine ale smaltului pe suprafata radacinii.

Acest strat de suprafata insolubil stimuleaza populatia de celule cement-formatoare din tesuturile inconjuratoare.

Emdogain reprezinta un produs purificat, liofilizat, extras din matricea smaltului folosit ca adjuvant in terapia parodontala. Acesta se aplica pe suprafetele radiculare decontaminate cu ajutorul chiuretelor, piezochirurgiei si al laserului si conditionate cu PrefGel. 
Emdogain se resoarbe in aproximativ 4 saptamani, timp in care formeaza o matrice proteica insolubila care initiaza procesul de regenerare tisulara parodontala. Se recomanda sa fie folosit in tratamentul defectelor osoase adanci, al retractiilor si al defectelor de furcatie.

Emdogain Gel contine proteine exogene derivate din matricea smaltului cu efect de regenerare parodontala la pacientii care au pierdut ligamentele periodontale fie ca urmare a afectiunilor parodontale, fie ca urmare a unor leziuni traumatice.
Se comercializeaza in truse de 0,15 ml si 0,3ml pentru defecte unice precum si 0,7 mlpentru defecte multiple, fiecare pachet urmând a fi folosit la un singur pacient.

Studiile clinice cu Emdogain Gel au aratat ca pacientii cu pungi parodontale adanci (> 6mm) pot obtine refacerea ligamentara si nivele ale osului alveolar în proportie de pana la 2/3 din normal (60 – 70% din lungimea radacinii). Aceasta regenerare are loc pe o perioada mai mare de un an.


 
footer